Bártfai Barnabás

Windows Vista zsebkönyv

E könyvecske segítségével megismerheti a tisztelt olvasó a Windows Vista kezelését. Olvasása során a legalapvetőbb tudnivalóktól kezdve, a rendszerhez tartozó programok használatán át, a különböző beállítási lehetőségekig sok mindent megtanulhat. A közérthető nyelvezet miatt bátran ajánljuk akár kezdőknek is, de hasznos lehet azok számára is, akik a rendszer beállításaival, finomhangolásával szeretnének foglalkozni.
Mivel a könyv nem csupán a Windows Vista kezelésével foglalkozik, hanem részletesen tartalmazza a Windows alatti fájlkezelést, egyes Internetes szolgáltatásokat, számos Windowsos program használatát, valamint a Windows beállításait is, így akár az ECDL vizsgához való felkészülésben is hasznos segédeszköz lehet.
Bár a Windows Vista sokakban csalódást okozott, mégis egyre több számítógépen már ezzel az operációs rendszerrel találkozhatunk. Fel kell tehát készülnünk a rendszer ismeretére.
Jelen könyv tartalmazza az SP1 javítócsomag módosításait, illetve megtalálható benne mind a Home, mind az Ultimate változat komponenseinek leírása.


Bártfai Barnabás: Windows Vista zsebkönyv című e-könyve elérhető az Interkönyv oldalán a következő formátumokban: pdf.

Ajánlott könyvek