RÓLUNK

Az Interkönyv oldalát a Typotex Kiadó üzemelteti.

Honlapunkon aktuális és örökérvényű szakkönyvek, felsőfokú tankönyvek érhetők el elektronikus formában. A szakkönyveket, műszaki könyveket elsősorban  pdf formátumban, a szöveges műveket pdf, epub és mobi formátumban is az olvasók rendelkezésére bocsájtjuk. Elsősorban a Typotex Kiadó könyvei vásárolhatók meg itt e-könyvként, valamint a Polygon és a BBS-Info Kiadó kiadványai. 

Az oldalon elérhető művek száma folyamatosan bővül. Igyekszünk a kiadóknál megjelent könyveket mielőbb megvásárolhatóvá tenni e-könyv formátumban is. Az e-könyvek ára kedvezőbb a papírkönyvek áránál, a különböző formátumok ára mindig ugyanaz. A könyvek címnegyede, előszava és tartalomjegyzéke általában ingyenesen megtekinthető.

Az oldalon megtalálható könyvek teljes szövegükben kereshetők, azaz a több százezer oldalnyi szöveg teljes állományában történik a keresés. A találatokat mindig a szövegkörnyezettel együtt tüntetjük fel, így teljesebb képet adva a műről.

Az Interkönyv oldalán 2011. októbere óta Social DRM védelmet alkalmazunk; minden megvásárolt könyv minden egyes oldala tartalmazza a vásárló adatait és a vásárlás tényét. A megvásárolt könyv vagy fejezet engedély nélkül nem adható tovább, nem kölcsönözhető és nem sokszorosítható! A megvásárolt anyagok a számítógépen és mobil eszközökön (könyvolvasó, telefon, táblagép) korlátlan alkalommal olvashatók, legálisan letölthetők és kinyomtathatók.  

Az Interkönyv rendszerében csak olyan e-könyvek kaphatók, amelyek szerzői jogai tisztázottak, hiszen a kiadó mind a szerzői jogokat, mind saját munkájának értékét érvényesíteni kívánja. Kérjük, felhasználásnál vegyék figyelembe a szerzői jogi törvény releváns pontjait: https://net.jogtar.hu/jr/gen/hjegy_doc.cgi?docid=99900076.TV , és tartsák tiszteletben a kiadó jogait is!