Az Interkönyv oldalát a Typotex Kiadó üzemelteti.

 

Honlapunkon aktuális és örökérvényű szakkönyvek, felsőfokú tankönyvek érhetők el elektronikus formában (pdf, epub, mobi). Elsősorban a Typotex Kiadó könyvei érhetők el itt e-könyvként, valamint a Polygon és a BBS-Info Kiadó kiadványai. 

Az e-könyvek ára jelentősen kedvezőbb a papírkönyvek áránál. A szakkönyvek nagy része egészben és fejezetenként is megvásárolhatók. A könyvek előszava, tartalomjegyzéke általában ingyenesen megtekinthető. 

Az Interkönyv oldalán 2011. októbere óta Social DRM védelmet alkalmazunk; minden könyv minden egyes oldala tartalmazza a vásárló adatait és a vásárlás tényét. A megvásárolt könyv/fejezet engedély nélkül nem adható tovább, nem kölcsönözhető és nem sokszorosítható! A megvásárolt anyagok a számítógépen és mobil eszközökön (könyvolvasó, telefon, táblagép) korlátlan alkalommal olvashatók, legálisan kinyomtathatók.  

Az Interkönyv rendszerében olyan e-könyvek kaphatók, amelyek szerzői jogai tisztázottak, hiszen a kiadó mind a szerzői jogokat, mind saját munkájának értékét érvényesíteni kívánja. Kérjük, felhasználásnál vegyék figyelembe a szerzői jogi törvény releváns pontjait: https://net.jogtar.hu/jr/gen/hjegy_doc.cgi?docid=99900076.TV  

A szigorítás jogát fenntartjuk!