HASZNÁLAT

Az Interkönyv oldal 2020 szeptemberében megújult. Amennyiben régi felhasználónk, akkor jelszavával  és felhasználóneve helyett e-mail-címével tud ezentúl belépni. Kisebb fennakadások még előfordulhatnak, kérjük, amennyiben hibát, problémát tapasztal, írjon az info@interkonyv.hu címre!

A SimplePay fizetési megoldás bevezetése miatt 2020. október 1-től frissítettük oldalunkon az Általános szerződési feltételeket és az Adatkezelési tájékoztatót. A részletekért kérjük, kattints a linkekre!

Köszönjük,

az Interkönyv csapata

 

Az Interkönyv oldalát a Typotex Kiadó üzemelteti.

Honlapunkon szakkönyvek, felsőfokú tankönyvek, ismeretterjesztő művek és kortárs nemzetközi szépirodalom érhetők el elektronikus formában, pdf, epub és mobi formátumokban. Lényegében a Typotex Kiadó minden kiadványa elérhető elektronikus formában is, emelet a Polygon Kiadó és a BBS Info kiadványai is megtalálhatók.

Az Interkönyv indulásakor egységes oldalárat használtunk, mely alkalmas volt a fénymásolás kiváltására. Manapság inkább arra törekszünk, hogy az elektronikus formátumhoz a papírváltozatnál jóval olcsóbban lehessen hozzájutni.

A megvásárolt anyagok a számítógépen és mobil eszközökön (könyvolvasó, telefon, táblagép) korlátlan alkalommal olvashatók, legálisan kinyomtathatók, 2011. óta csak Social DRM-et alkalmazunk. 

Az Interkönyv oldalán tisztázott szerzői jogú, kiadó által gondozott művek kaphatók. A megvásárolt könyv/fejezet engedély nélkül nem adható tovább, nem kölcsönözhető és nem sokszorosítható! 

 

VÁSÁRLÁS

A vásárlás menete könyvtáraknak, felsőoktatási intézményeknek, cégeknek

Kérjük, hogy ilyen igény esetén vásárlás előtt kérjék egyedi konstrukciónkat és árajánlatunkat e-mailben: info@interkonyv.hu

A vásárlás menete magánszemélyeknek

1. Jelentkezzen be! Ha még nem regisztrált, akkor a Regisztráció gombra kattintva ezt megteheti!

2. Válassza ki a kívánt terméket. Döntse el, hogy egy vagy több fejezetet vagy az egész könyvet szeretné megvásárolni, válassza ki a megfelelő fájlformátumot, és jelölje be. Kattintson a Kosár gombra! Ezután megtekintheti a fájlokat, melyeket a kosarába tett.

3. Amennyiben ellenőrizte a kosara tartalmát, kattintson a Tovább gombra, ha tovább vásárolna, akkor kattintson a Vissza a könyvekhez gombra.

4. Az Adatok oldalon választhatja ki számlázási címét, illetve ÁFÁ-s számlát kér, itt jelezheti. A címeket felhasználói fiókjában, a jobb felső sarokban a felhasználónevére kattintva szerkeszthetó, módosíthatja.

4. A Fizetés oldalon kérjük, válassza ki a fizetés módját.

Amennyiben az online bankkártyás fizetési módot választja, átirányítjuk a SimplePay biztonságos fizetési rendszerébe. Ebben az esetben fizetés után a jóváírás azonnal megjelenik a rendszerben, így pár percen belül olvashatja könyveit.  

Lehetőség van arra is, hogy átutalással fizesse ki megrendelését. Ebben az esetben a könyv az összeg beérkezését követően olvasható csak, az utalás könyvelése 2-3 munkanapot is igénybe vehet.

5. A Tovább gombra kattintva az Összesítés oldalon még egyszer ellenőrizheti a megadott adatokat.

6. Ezután a Megrendelés vagy Fizetés gombra kattintva véglegesítheti a megrendelését, ill. fizetheti ki a megrendelt terméket. 

A könyvek csak a fizetést követően tölthetőek le. 

A kifizetetlen tételek 30 napig függőben maradnak, azután törlődnek a Felhasználó kosarából.

Fizetési módok

Online bankkártyás fizetés

Bankkártyával történő fizetéskor átirányítjuk a SimplePay szolgáltatásba, ahol biztonságos körülmények között fizetheti ki könyvét, és pár percen belül olvashatja is azt. A Typotex Kft. kijelenti, hogy bankártyaadataihoz nem fér hozzá, azokat nem tárolja, a bankkártya használata során felmerülő esetleges visszaélésekért semmilyen felelősséget nem vállal. 

Fizetés átutalással

Lehetőséget kínálunk arra is, hogy megrendelt könyveit banki átutalással teljesítse. Ebben az esetben könyvei csak akkor válnak olvashatóvá, amikor az összeg a Kiadóba beérkezik és azt könyvelni tudjuk. Ez akár 2-3 munkanapot is igénybe vehet.
Az átutaláshoz szükséges adatok:

Kedvezményezett bankja: Sberbank Magyarország Zrt.
Kedvezményezett neve: Typotex Kft.
Adószám: 10274497-2-41
Cégjegyzékszám: Cg. 01-09-064077

Kedvezményezett számlaszáma (HUF):14100127-36209549-01000001
Kedvezményezett számlaszáma (EUR): 14100127-36209548-01000002

Nemzetközi átutalás esetén:
IBAN (HUF): HU41 1410-0127-3620-9549-0100-0001
IBAN (EUR): HU67 1410-0127-3620-9548-0100-0002 
SWIFT: MAVOHUHB
A megjegyzés rovatba feltétlenül írja be a megrendelés során kapott azonosítóját!

ÁFÁ-s számla

Szükség esetén ÁFÁ-s számlát is kiállítunk, ezt az igényt a vásárlás során kell jelezni.

Ügyfélszolgálat

Számlázási és egyéb kérdésekkel a (1) 315-0256-os telefonszámon munkaidőben kereshet bennünket, vagy az info@interkonyv.hu e-mail címre írhat nekünk.

A kiadó fenntartja a jogot, hogy az itt szereplő feltételeket a felhasználók figyelmeztetése nélkül megváltoztassa.

A honlappal kapcsolatos kérdéseket, javaslatokat, megjegyzéseket az info@interkonyv.hu e-mail címre várjuk.

A VEKOP-2.1.1-15-2016-00152 azonosítószámú projekt keretében beszerzett eszközöket bármely felhasználó előzetes jelzés után a Typotex Kft. székhelyén térítésmentesen használhatja.

 

A használattal kapcsolatos kérdéseivel hívjon minket a következő számon: (1) 315-0256