HASZNÁLAT

Az Interkönyv oldalát a Typotex Kiadó üzemelteti.

Honlapunkon szakkönyvek, felsőfokú tankönyvek, ismeretterjesztő művek és kortárs nemzetközi szépirodalom érhetők el elektronikus formában, pdf, epub és mobi/azw3 formátumokban. Lényegében a Typotex Kiadó minden könyve, valamint a Polygon Kiadó és a BBS Info kiadványai is megtalálhatók az oldalon.

A honlapon lévő pdf fájlok Acrobat Reader programra vannak optimalizálva, a megtekintésüket ebben az ingyenes programban javasoljuk.

Amennyiben Kindle e-könyv olvasót használ, az epub fájlokat az alábbi módon tudja egyszerűen elérhetővé tenni az olvasón.
Az Amazon.com oldalon belép a személyes menüjében a Content & Devices menüpontba. Kiválasztja a Preferences almenüpontot, azon belül a Personal Document Settings almenüpontot. Itt a Send-to-Kindle E-Mail Settings menüben megnézi a készülékéhez tartozó Kindle e-mail címet. Ide kell majd küldenie a könyvet. A címnek kindle.com a végződése. Ezután ha még nem szerepel az Approved Personal Document E-mail Listben, akkor az Add a new approved e-mail address gombbal hozzáadhatja a saját gmail-es vagy más e-mail címét a listához, ezzel engedélyezi, hogy a címről könyvet küldhessen a Kindle-jére. Ezután letöltheti a megvásárolt könyv epubot, elküldheti a saját gmailes vagy más levelezőrendszeres címéről a kindle.com végződésű készülékcímére az fájlt. Az Amazon Kindle Supporttól kap egy e-mailt "Verify your Kindle document" tárggyal, ahol rá kell kattintani a Verify request gombra. Ha ez megvan, és be van kapcsolva a Wifi a Kindle készülékén, akkor 1-2 percen belül rátöltődik a könyv automatikusan, olvasható formátumban.

Az Interkönyv indulásakor egységes oldalárat használtunk, mely alkalmas volt a fénymásolás kiváltására. Manapság inkább arra törekszünk, hogy az elektronikus formátumhoz a papírváltozatnál jóval olcsóbban lehessen hozzájutni.

A megvásárolt anyagok a számítógépen és mobil eszközökön (könyvolvasó, telefon, táblagép) korlátlan alkalommal olvashatók, legálisan kinyomtathatók, 2011. óta csak Social DRM-et alkalmazunk. 

Az Interkönyv oldalán tisztázott szerzői jogú, kiadó által gondozott művek kaphatók. A megvásárolt könyv/fejezet engedély nélkül nem adható tovább, nem kölcsönözhető és nem sokszorosítható! 

 

VÁSÁRLÁS

A vásárlás menete könyvtáraknak, felsőoktatási intézményeknek, cégeknek

Kérjük, hogy ilyen igény esetén vásárlás előtt kérjék egyedi konstrukciónkat és árajánlatunkat e-mailben: info@interkonyv.hu

A vásárlás menete magánszemélyeknek

1. Jelentkezzen be! Ha még nem regisztrált, akkor a Regisztráció gombra kattintva ezt megteheti!

2. Válassza ki a kívánt terméket. Döntse el, hogy egy vagy több fejezetet vagy az egész könyvet szeretné megvásárolni, válassza ki a megfelelő fájlformátumot, és jelölje be. Kattintson a Kosár gombra! Ezután megtekintheti a fájlokat, melyeket a kosarába tett.

3. Amennyiben ellenőrizte a kosara tartalmát, kattintson a Tovább gombra, ha tovább vásárolna, akkor kattintson a Vissza a könyvekhez gombra.

4. Az Adatok oldalon választhatja ki számlázási címét, illetve ÁFÁ-s számlát kér, itt jelezheti. A címeket felhasználói fiókjában, a jobb felső sarokban a felhasználónevére kattintva szerkeszthetó, módosíthatja.

4. A Fizetés oldalon kérjük, válassza ki a fizetés módját.

Amennyiben az online bankkártyás fizetési módot választja, átirányítjuk a SimplePay biztonságos fizetési rendszerébe. Ebben az esetben fizetés után a jóváírás azonnal megjelenik a rendszerben, így pár percen belül olvashatja könyveit.  

Lehetőség van arra is, hogy átutalással fizesse ki megrendelését. Ebben az esetben a könyv az összeg beérkezését követően olvasható csak, az utalás könyvelése 2-3 munkanapot is igénybe vehet.

5. A Tovább gombra kattintva az Összesítés oldalon még egyszer ellenőrizheti a megadott adatokat.

6. Ezután a Megrendelés vagy Fizetés gombra kattintva véglegesítheti a megrendelését, ill. fizetheti ki a megrendelt terméket. 

A könyvek csak a fizetést követően tölthetőek le. 

A kifizetetlen tételek 30 napig függőben maradnak, azután törlődnek a Felhasználó kosarából.

Fizetési módok

Online bankkártyás fizetés

Bankkártyával történő fizetéskor átirányítjuk a SimplePay szolgáltatásba, ahol biztonságos körülmények között fizetheti ki könyvét, és pár percen belül olvashatja is azt. A Typotex Kft. kijelenti, hogy bankártyaadataihoz nem fér hozzá, azokat nem tárolja, a bankkártya használata során felmerülő esetleges visszaélésekért semmilyen felelősséget nem vállal. 

Fizetés átutalással

Lehetőséget kínálunk arra is, hogy megrendelt könyveit banki átutalással teljesítse. Ebben az esetben könyvei csak akkor válnak olvashatóvá, amikor az összeg a Kiadóba beérkezik és azt könyvelni tudjuk. Ez akár 2-3 munkanapot is igénybe vehet.
Az átutaláshoz szükséges adatok:

Kedvezményezett bankja: K&H Bank
Kedvezményezett neve: Typotex Kft.
Adószám: 10274497-2-41
Cégjegyzékszám: Cg. 01-09-064077

Kedvezményezett számlaszáma (HUF):10403181-31817307-00000000
Kedvezményezett számlaszáma (EUR): 10403181-49545453-57531031

Nemzetközi átutalás esetén:
IBAN ( 
HUF):  HU15 1040 3181 3181 7307 0000 0000
IBAN  (EUR):  HU25 1040 3181 4954 5453 5753 1031
SWIFT:  OKHBHUHB
A megjegyzés rovatba feltétlenül írja be a megrendelés során kapott azonosítóját!

ÁFÁ-s számla

Szükség esetén ÁFÁ-s számlát is kiállítunk, ezt az igényt a vásárlás során kell jelezni.
 

Ügyfélszolgálat

Számlázási és használattal kapcsolatos kérdéseivel a (1) 315-0256-os telefonszámon munkaidőben kereshet bennünket, vagy az info@interkonyv.hu e-mail címre írhat nekünk.

A kiadó fenntartja a jogot, hogy az itt szereplő feltételeket a felhasználók figyelmeztetése nélkül megváltoztassa.

A honlappal kapcsolatos kérdéseket, javaslatokat, megjegyzéseket az info@interkonyv.hu e-mail címre várjuk.

A VEKOP-2.1.1-15-2016-00152 azonosítószámú projekt keretében beszerzett eszközöket bármely felhasználó előzetes jelzés után a Typotex Kft. székhelyén térítésmentesen használhatja.